
|
Recept na Králičí stehýnko Gambrinus
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Na tuku osmažte kostky slaniny, přisypte plátky cibule a česneku, přidejte osolená králičí stehýnka, opečte, podlijte pivem a duste v horké troubě pod poklicí. Po půl hodině odkryjte, otočte maso, a přidejte dílky jablka a snítku rozmarýnu. Dopečte bez přikrytí, až se pivo odpaří na polovinu. Podávejte s bramborami, rýží nebo těstovinami a zeleninovým salátem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králičí stehýnko Gambrinus, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralici-stehynko-gambrinus">Recept: Králičí stehýnko Gambrinus</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králičí stehýnko Gambrinus:

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|