|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Kavkazský džuveč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na kostky a dáme do hrnku na půl hodiny předdusit.
Mezitím očistíme a nakrájíme zeleninu jako na lečo (rajské je lépe oloupat).
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.
Pekáček vyložíme bramborami, na ně dáme vrstvu zeleniny, prosypeme rýží a sladkou paprikou. Na to vrstvu předdušeného masa a sekanou petrželovou nať, na to opět vrstvu zeleniny s rýží a sladkou paprikou. Navch pokladene plátky brambor a zalijeme vodou a zbylou štávou z dušení masa aby bylo vše těsně pod vodou.
Dusíme v troubě asi 2 hodiny, poslední půl hodiny bez poklice aby se brambory opekly.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kavkazský džuveč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kavkazsky-dzuvec">Recept: Kavkazský džuveč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kavkazský džuveč:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|