| Email šablony | Hromadné emaily | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | MojeUnikovka.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Mleté maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Karbanátky s bílou omáčkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 1707x / 13x
Přidáno/změněno: 9.11.2014
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Mleté maso - Karbenátky
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Zelenina
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

100g mletého masa
20g cibule
10g rýže
8g mouky
4g petržele
20g másla
5g mrkve
celeru a kořene petržele
6g citrónové šťávy
0,2 g černého pepře
1/8 vejce
2,5g soli.
Omáčka:
8g mouky
40ml kyselého mléka a 1/8 vejce



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rýži vložíme do vroucí osolené vody v poměru 1:1 a vaříme do měkka. Necháme ochladit (i s vodou) a přidáme mleté maso, petržel, část nadrobno nakrájené cibule, mletý černý pepř, vejce a sůl. Velmi dobře promícháme a z této směsi vytváříme karbanátky, které později podáváme teplé po dvou kusech na porci. Do studené vody nebo bujónu vložíme aromatickou zeleninu (mrkev, celer a kořenovou petržel) nakrájenou nadrobno, máslo, sůl a jednu cibuli rozkrojenou na polovinu. Vaříme do změknutí zeleniny. Hotové karbanátky obalíme moukou a dáme vařit do bujónu. Vaříme do úplného změknutí rýže. Nakonec zhotovíme omáčku ze směsi kyselého mléka s vejcem, rozšleháme v přecezeném bujónu, ve kterém se vařily karbanátky. Vaříme do varu za stálého míchání tak dlouho, jak hustou omáčku chceme. Dochutíme solí a citrónovou šťávou. Karbanátky zalijeme připravenou omáčkou a okrášlíme zelenou petrželí. Podáváme teplé.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Karbanátky s bílou omáčkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mleté maso
Masová směs na tousty 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Hustopečský kotouč 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Roláda sekaná 26.10.
Plněná cuketa 26.10.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Špagety s rajčatovou omáčkou 04.10.
Vepřová roláda s hráškem II. 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1751s norob)