 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Karamelový bůček
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Bůček nadrobno rozkrájíme. Z cukru připravíme hnědý karamel a rozvaříme ho v trošce vody. Přidáme sojovou omáčku, pokrájenou cibuli a sůl. Přikryjeme a dusíme na velmi mírném ohni nejméně 3 až 4 hodiny (čím déle tím lépe). Musíme vydusit veškerou šťávu. Test: na talířek dáme lžíci podušeného bůčku, nakloníme a zjistíme vytéká-li pouze tuk. Za občasného míchání necháme ztuhnout.
Podáváme studený ke chlebu nebo teplý k rýži, bramboráku a všemu ostatnímu z brambor nebo bramborového těsta.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Karamelový bůček, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/karamelovy-bucek">Recept: Karamelový bůček</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Karamelový bůček:

FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|