| FormOffice | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Rybář | Omalovánky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Jehněčí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Jehněčí kýta na citronu a pepři

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 2623x / 6x
Přidáno/změněno: 20.1.2013
Kategorie: - Maso - Jehněčí maso
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

Jehneci kyta - 1,5 kg
citron
pepr cerny
sul
rozmaryn
med
bile vino



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

kytu ocistime, pokud nedrzi tvar svazeme niti - pouze jednou.
kost obalime alobalem aby se pri peceni neznicila
nastrouhame kuru z citronu, citron rozkrojime a celou kytu potreme, posypeme nastrouhanou kurou, drcenym cernym peprem, osolime a pridame rozmaryn
takto nachystanou kytu vlozime na pekac a do trouby vyhrate na 220° na dobu 75-90 minunt.
po pul hodine peceni kytu vyndame, a polevame vyskvarenym tukem, toto delame kazdych dalsich 15 min
pred poslednima 15-ti minutama slijeme stavu a kytu potreme 2 lzicemi medu, vlozime zpet do trouby
nez se kyta dopece pripravime omacku
do slite stavy pridame 2dl vina a privedeme k varu, zredukujeme na 1/2, pridame 300 ml vody a 1/4 kosty bujonu, opet zredukujeme na 1/2

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí kýta na citronu a pepři:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jehněčí maso
Jarní jehněčí hřebínek 08.07.
Skopová kýta po pastevecku 28.12.
Plněné papriky s barevnou rýží 15.12.
Jehněčí špíz 07.02.
Polévka ze skopového 06.11.
Zakarpatský šašlik 14.10.
Jehněčí špízy 15.10.
Skotská skopová polévka 16.08.
Jehněčí řízek v cibulovém těstíčku 25.06.
Skopová roláda s pikantní klobásou 25.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1193s norob)