| EET Účtenky | Email šablony | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Rybář | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Játrová paštika podle Petra

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 05:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 6351x / 5x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Paštiky
- Maso - Vnitřnosti

Inredience:

vepřová játra 600g
vepřová plec polotučná bez šlach a kůže 400g
mléko 15cl
slanina bez kůže 120g
žemle 50g
cibule 50g
vejce 2ks
sůl
paštikové koření
bílé přírodní víno 3cl
kávová lžička rumu



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vepřová játra očistíme,zbavíme blány žilek.Vepřové maso opláchneme ve vodě,necháme okapat,osolíme a doměkka upečeme.Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a na pánvi sklovitě rozpustíme,přidáme k ní drobně nakrájenou cibuli a osmahneme,nesmí ale zežloutnout.Na masovém strojku najemno semeleme játra,nejméně dvakrát.Upečené vepřové maso s namočenou žemlí v mléce umeleme přes jemnou desku,přidáme najemno umletá játra,rozšlehaná vejce,sůl,koření a ostatní přísady,vše důkladně promícháme v dobře pojivou míšeninu a plníme do formy vymazané sádlem.Povrch míšeniny uhladíme a formu dobře uzavřeme.Vaříme přibližně 1,5-2hodiny při teplotě vody 75-85°C.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Játrová paštika podle Petra:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vnitřnosti
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Játra na pivě 24.10.
Vepřové ledvinky na smetaně 26.10.
Ďábelská játra 04.10.
Dršťková polévka speciál 04.10.
Staročeská jehla 25.07.
Kyjevské řízky 18.07.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Kuřecí játra Jirka 24.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0666s norob)