| Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Rybář | Omalovánky | Domácí účto | FormOffice | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby > Žampiony Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Jarní ražničí

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1430x / 1x
Přidáno/změněno: 8.3.2017
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Špízy
- Zelenina - Plodová
- Houby - Žampiony

Inredience:

bravčové mäso
čerstvá paprika
šampiony
paradajky
párok
slanina ( anglická )
cibuľa
olej
sójová omáčka
mleté korenie
mletá paprika



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Mäso, párok a slaninu nakrájame na väčšie kusy, papriky a paradajky umyjeme a nakrájame na rovnako veľké kúsky, šampiony a cibuľu olúpeme a tiež nakrájame – približne na štvrťky (podľa veľkosti), aby sme zo všetkého mali približne veľké kúsky. Pripravené suroviny napichneme postupne na špajdľu alebo grilovaciu ihlu.
Na panvici si rozpálime väčšie množstvo oleja, do ktorého pridáme sójovú omáčku, korenie a speníme krátko s mletou papriku. Takto pripravenou marinádou pokvapkáme alebo podlejeme ražničí, ktoré necháme 2 hodinky odležať. Potom tieto ražničí grilujeme na rošte alebo môžeme upiecť v rúre.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jarní ražničí:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Žampiony
Konfugi těstoviny 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Kuřecí stehna na žampionech 24.10.
Nudle po Thajsku 24.10.
Ohnivá pánev čerta Barnabáše 14.08.
Zámecký paprikáš 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0803s norob)