| Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Formuláře na PC | Hromadné emaily | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Guláše Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Jarní guláš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2635x / 1x
Přidáno/změněno: 1.2.2010
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

250 ml vody
250 ml suchého bílého vína
1 sáček Gulášové omáčky(maggi,vitana,atd..)
400 g hovězího masa na guláš
400 g vepřového masa na guláš
300 g mrkve
8 jarních cibulek
2 lžíce zakysané smetany
2 lžíce sekané zelené petrželky.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Gulášovou omáčku připravíme podle návodu.

Přidáme hovězí maso na guláš, víno, povaříme a necháme dusit 20 minut. Pak přidáme vepřové maso na guláš a dusíme dalších 20 minut. Během dušení několikrát zamícháme.

Mrkev a jarní cibulky očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, přidáme k masu a necháme dusit dalších 20 minut.

Vmícháme zakysanou smetanu a posypeme zelenou petrželkou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jarní guláš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Guláše
Guláš SAMURAJ 18.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Mexický guláš s bramborákem 13.12.
Krůtí guláš s klobásou 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Pikantní uzeninový guláš 18.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Guláš Radegast 07.12.
Segedínský guláš pro začátečníky 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.098s norob)