  | 
    Kategorie receptů |  
   
   |  
  
    | 
    
        
     
        
     
        
     
        
     
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Recepty na email |  
   
   |  
  
    | 
    
    
     | 
   
 
 
 
 
  
  
      | 
    Doporučujeme |  
   
   |  
  
    
    
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    
 
  
  
   
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  | 
  
   |  
  
    
         
 
  
     | 
    
    Recept na Hrníčkový knedlík s houskou
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Hrubou mouku, mléko, sůl a žloutek smícháme v míse přidáme na kostičky nakrájenou housku a z bílku ušlehaný sníh. 
Těsto dáme do vymazaných a moukou vysypaných hrníčků stejné velikosti, které vložíme dnem dolů do hrnce s vroucí vodou a vaříme cca 25 - 30 min.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hrníčkový knedlík s houskou, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/hrnickovy-knedlik-s-houskou">Recept: Hrníčkový knedlík s houskou</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hrníčkový knedlík s houskou:
     
   
   
        
  
                 
         
         FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze   více informací >> | 
       
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
                
          
        
            
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  
   
  
  
      | 
    Nové-upravené recepty | 
      |     
     
   
   |  
  
    | 
   Knedlíky   
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    | 
   
    
    
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Ostaní |  
   
   |  
  
    | 
  
  
     | 
   
 
 
         |