| Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Email šablony | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Plodová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Hradní řízek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 2920x / 3x
Přidáno/změněno: 2.12.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Plodová - Rajčata

Inredience:

200 g -vepřový řízek,nebo kotleta
30 g -olej
200 g -rajská jablka
50 g -cibule nakr.na proužky
3 ks-stroužek česneku
100 g -tvrdý sýr(ementalového typu)
-pažitka na zdobení
-tříb.pepř,sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso naklepeme,osolíme,posypeme steakovým tříbarevným
pepřem a dáme na rozpálenou pánev upražit(po obou stranách).Když je maso hotové odebereme jej a uložíme na teplé místo.
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli,orestujeme,přidáme na plátky nakrájený česnek a
na plátky nakrájená rajská.Podusíme a když se rajčata začínají rozpadat dáme maso na talíř a směs na maso navršíme.
Nakonec bohatě zasypeme na jemno nastrouhaným sýrem.
Zdobíme nasekanou pažitkou.

Příloha-br.hranolky,rýže,chléb.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hradní řízek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Plodová
Tousty se šunkovou pomazánkou 18.10.
Džus z cukety 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Ohnivá pánev čerta Barnabáše 14.08.
Rajská omáčka II. 14.08.
Vepřové na chilli s kokosem 26.10.
Kuře po italsku s parmezánem 26.10.
Plněná cuketa 26.10.
Zapečené maso od Aleše 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (7.3162s norob)