| FormOffice | Email šablony | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Zadní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Hovězí po burgunsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 6901x / 5x
Přidáno/změněno: 16.3.2014
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Houby - Žampiony

Inredience:

1kg-hovězího masa zadního
4-bílé cibule
6-stroušků česneku
6-malých červených cibulí
10-malých žampionů
10-malých nových brambor
0,1kg-anglické slaniny
0,1kg-šunky
0,25l-červeného vína-polosladké
hladkou mouku
sůl,pepř,drcený kmín



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kosky a obalíme v hladké a osolené mouce,bílou cibulku nakrájíme na jemno a anglickou slaninu a šunku nasekáme na drobno.
Brambory očistíme pod vodou,ale neloupeme¬!
Červenou cibuli a česnek zbavíme slupky.
Žampiony oloupeme.
Víno si přelijeme do sklenice.
V hrnci si rozpálíme olej a osmažíme na něm maso do zlatova,pak maso vyndáme na
talíř.Do hrnce se zbytkem oleje dáme bílou cibuli a smažíme do zlatova,potom
přidáme slaninu a šunku-drobet vypečeme.
Na tento základ vložíme do hrnce maso,červenou cibuli,česnek a žampiony,vše podlijeme polovinou červeného vína a necháme dusit,kontrolujeme aby se nám maso nepřichytlo.Podle potřeby přidáváme vodu.
Dolijeme zbytek vína,přidáme pepř a drcený kmín,dle chuti.
Když máme maso měkké,přidáme brambory v celku!,dovaříme je do měkka.
Podáváme:
Jako příloha se dává polentová kaše----Která se u nás těžko kupuje!!!!!
Náhrada za polentu:bílý chleba,tmavý chleba.


Dobrou chuť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí po burgunsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zadní
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.
Hněv hraběte Šporcha 25.07.
Roštěnky pod sněhem 08.07.
Hovězí steak v pivní marinádě s pepřem 28.12.
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Míchaný salát s rostbifem 28.12.
BEEF Stroganov - Origal přeložený z ruštiny 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.2154s norob)