
|
Recept na Halászlé Burko
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Ryby umyť, vybrať žiabre, odrezať hlavy, chvosty, plutvy. Cibuľu dať variť v mierne osolenej vode spolu s odrezkami z rýb a feferónkou bez jadier. Variť pomaly čo najdlhšie, kým sa cibuľa nerozvarí. Očistené ryby pokrájať na podkovičky hrubé 1,5 - 2 cm, posoliť, jemne posypať mletou paprikou (kto znáša štipľavé, môže pridať aj trochu pálivej) a nechať v chlade odstáť. Keď sa dovára vývar z odrezkov, v inom kastróle na bravčovej masti krátko opražiť cibuľu, pridať červenú mletú papriku, štamprlík (0,2 cl)studnej vody a na tomto základe opatrne orestovať podkovičky z rýb, aby sa nerozpadli. Zaliať scedeným vývarom z cibule a odrezkov z rýb, priviesť k varu a variť pomaly max.15 min. 5 min. pred koncom varu pridať mesiačiky paradajok a pokrájanú zelenú papriku. Podávať s bielym chlebom a červeným vínom.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Halászlé Burko, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/halaszle-burko">Recept: Halászlé Burko</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Halászlé Burko:

SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|