         
 
  
     | 
    
    Recept na Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Filet očistíme od šupin a nakrájíme jednotlivé porce. Ty posypeme hrubozrnou solí, hrubě mletým pepřem, drceným kmínem a pokapeme ochuceným česnekovým nebo olivovým olejem a necháme v lednici asi 3 hodiny odpočívat. Pečeme na grilu nebo na grilovací pánvi z obou stran podle chuti do propečení. Doporučujeme: Aby maso mořských ryb zůstalo uvnitř šťavnaté, je dobré maso upravovat kratší dobu a nechat vnitřní část růžovou. 
 
Horký bramborový salát 
Orestujeme kostičky uvařených brambor na másle s cibulkou, přidáme  kostky nakrájených vajec, žampiónů, sekanou petrželku, oloupaný chřest, pá kapek citronové šťávy, sůl, pepř a zjemníme smetanou. 
 
Hořčičná omáčka 
Orestujeme cibulku na másle, aby změkla, přidáme silný nvývar z drůbeže, hořčici DIJON podle chuti, bílé víno a smetanu. Pokud je omáčka příliš řídká, doporučuji vyvařit ji na požadovanou hustotu.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/grilovany-steak-z-lososa-s-horkym-bramborovym-sala">Recept: Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá:
     
   
   
        
  
                 
            
     |