| Rybář | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Snadné hubnutí | Omalovánky | Pletení | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: filet z lososa | ||||||||
Popis: Filet očistíme od šupin a nakrájíme jednotlivé porce. Ty posypeme hrubozrnou solí, hrubě mletým pepřem, drceným kmínem a pokapeme ochuceným česnekovým nebo olivovým olejem a necháme v lednici asi 3 hodiny odpočívat. Pečeme na grilu nebo na grilovací pánvi z obou stran podle chuti do propečení. Doporučujeme: Aby maso mořských ryb zůstalo uvnitř šťavnaté, je dobré maso upravovat kratší dobu a nechat vnitřní část růžovou. |