| Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Uzeniny > Špekáčky, párky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Francouzské brambory s kysaným zelím

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1083x / 2x
Přidáno/změněno: 16.2.2015
Kategorie: - Maso - Uzeniny - Špekáčky, párky
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

700 g brambor
250 až 300 g kysaného zelí
250-300g točeného salámu (či jiného podle chuti)
2 střední cibule
1 šlehačka
sůl
pepř
kousek másla na vymazání zapekácí mísy.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Sýrové a oškrábané brambory nakrájíme na kolečka silná zhruba 1/2 centimetru. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, oloupaný salám nastrouháme či nakrájíme na nudličky a z kysaného zelí vymačkáme šťávu. Do máslem vymazané zapékací mísy (kdo může, vymaže sádlem, lze vymazat i olejem) klademe těsně k sobě kolečka sýrových brambor, lehce je osolíme a opepříme. Poklademe vrstvou kysaného zelí, nastrouhaným(nakrájeným) salámem a nakonec dáme na tyto vrstvy kolečka cibule. Takto všechny vrstvy opakujeme a končíme vrstvou plátků brambor, kterou opět lehce osolíme a opepříme. Vše zalijeme šlehačkou a dáme do vyhřáté trouby 180 stupňů zapéct asi na jednu hodinu. Zapíjíme nejlépe pivem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Francouzské brambory s kysaným zelím:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Špekáčky, párky
Špekáčky na vínu 10.11.
Plzeňská růže 24.10.
Dračí mls 13.12.
Plněné párky 08.07.
Domácí klobása 24.11.
Růžičková kapusta s klobásou Chorizo 23.01.
Špekáček v alobalu 28.12.
Kuřecí závitky s párkem 23.06.
Bramborová šlichta 09.06.
Jehněčí špíz 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0981s norob)