
|
Recept na Filé na vínové omáčce
|
|
 |
| |
Postup přípravy:ako priloha sa najviac hodia zemiaky, varene. takze pocas pripravy file si uvarte zemiaky, po uvareni posypte bazalkou a pridajte maslo. (alebo maslo a grilovacie korenie). Dobre premiesat.
file obalime v muke, ktora osolime a prisipeme korenie na ryby. Na masle opecieme ryby ktore sme pred tym obalili v muke s korenim.
Potom file vyberiem, roztopene maslo precedime - aby sme ho zbavili zvyskov file, muky, atd. Dame znovu zohriat a pridame vino. Zalezi na volbe vina, pokial je potreba, pridame trosku praskoveho cukru.
Podavame na tanieri, na omacku pokladame file. Na zemiaky a file dame kusky bylinkoveho masla.
Priprava bylinkoveho masla: klasicke maslo rozmiesame so solou a korenim - volba je len na vas.
dobru chut, je to mnamka.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Filé na vínové omáčce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/file-na-vinove-omacce">Recept: Filé na vínové omáčce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Filé na vínové omáčce:

|