| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Filé na vínové omáčce


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.3.2015

Ingredience:

Zemiaky
klasicke maslo
vino - biele
korenie
rybacie file
bylinkove maslo
muka
korenie na ryby
sol
cukor

Popis:

ako priloha sa najviac hodia zemiaky, varene. takze pocas pripravy file si uvarte zemiaky, po uvareni posypte bazalkou a pridajte maslo. (alebo maslo a grilovacie korenie). Dobre premiesat.
file obalime v muke, ktora osolime a prisipeme korenie na ryby. Na masle opecieme ryby ktore sme pred tym obalili v muke s korenim.
Potom file vyberiem, roztopene maslo precedime - aby sme ho zbavili zvyskov file, muky, atd. Dame znovu zohriat a pridame vino. Zalezi na volbe vina, pokial je potreba, pridame trosku praskoveho cukru.

Podavame na tanieri, na omacku pokladame file. Na zemiaky a file dame kusky bylinkoveho masla.

Priprava bylinkoveho masla: klasicke maslo rozmiesame so solou a korenim - volba je len na vas.

dobru chut, je to mnamka.


Jít na recept Filé na vínové omáčce >>