| Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | FormOffice | Email šablony | EET Účtenky | Hromadné emaily | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Domažlické ragú II.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1630x / 40x
Přidáno/změněno: 9.9.2018
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Přední
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy

Inredience:

800 g předního hovězího masa
60 g sádla
1 velká cibule
3 lžíce hladké mouky
1 vejce natvrdo
0,2 l kyselé smetany
5 lžiček sterilovaného hrášku
2 sladkokyselé okurky
1 lžíce sladké mleté papriky
pepř,sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Opláchnuté maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené maso, na cibuli je osmahneme, přidáme papriku, promícháme a zalijeme vodou. Pod poklicí dusíme za častého promíchání a podlití téměř doměka.
Ve smetaně rozmícháme mouku a za stálého míchání ji vlijeme na maso. Vzniklou omáčku dosolíme a ještě krátce povaříme. Uvařená vejce nakrájíme na kostičky společně s okurkou a promícháme s cezeným a propraným hráškem. Při podávání vkládáme směs na každou porci. Vhodná příloha dušená rýže, houskový knedlík.6

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domažlické ragú II.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Dušené fazolové lusky 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Špekáčky na vínu 10.11.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0512s norob)