| Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Rybář | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Domažlické ragú II.


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.9.2018

Ingredience:

800 g předního hovězího masa
60 g sádla
1 velká cibule
3 lžíce hladké mouky
1 vejce natvrdo
0,2 l kyselé smetany
5 lžiček sterilovaného hrášku
2 sladkokyselé okurky
1 lžíce sladké mleté papriky
pepř,sůl

Popis:

Opláchnuté maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené maso, na cibuli je osmahneme, přidáme papriku, promícháme a zalijeme vodou. Pod poklicí dusíme za častého promíchání a podlití téměř doměka.
Ve smetaně rozmícháme mouku a za stálého míchání ji vlijeme na maso. Vzniklou omáčku dosolíme a ještě krátce povaříme. Uvařená vejce nakrájíme na kostičky společně s okurkou a promícháme s cezeným a propraným hráškem. Při podávání vkládáme směs na každou porci. Vhodná příloha dušená rýže, houskový knedlík.6


Jít na recept Domažlické ragú II. >>