|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Domácí chléb od Martina
|
|
|
| |
Postup přípravy:Mouku prosijeme do mísy, přidáme sůl a kmín a důkladně promícháme. Vedle si dáme do vlahé vody vykynout droždí s cukrem. Po vykynutí kvásek vlijeme do prosáté mouky se solí a kmínem, přidáme ocet a důkladně prohněteme. Těsto by mělo být konzistencí asi jako vánočkové. Po vypracování vytvarujeme z těsta bochánek, který dáme na plech s pečícím papírem a necháme na nevětrném teplém místě 2 hodiny odpočívat. Po této době době dáme vykynutý chléb péct do vyhřáté trouby cca na 1 hodinu. Nejdřív pečeme z prudka pak mírněji. Chléb můžeme potírat slanou vodou průběžně po zapečení (chléb by měl mít trochu zapečenou kůrku, jinak se rozmáčí a poškodí tvar) krusty. Kůrka je pak křupavější a chléb hodnotnější.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí chléb od Martina, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-chleb-od-martina">Recept: Domácí chléb od Martina</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí chléb od Martina:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Chléb, dalamánky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|