| Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Počítej Kalorie | Rybář | Email šablony | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy > Nákypy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Čokoládová žemlovka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1763x / 5x
Přidáno/změněno: 16.1.2014
Kategorie: - Sladké pokrmy - Nákypy
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

máslo 9dkg
čokoláda na vaření 14dkg
cukr 12dkg
smetana na šlehání 400ml
rum 4 lžíce
skořice špetka
vejce 3ks
toustový chléb



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rozpustíme v míse postavené nad hrncem s mírně vroucí
vodou máslo,čokoládu na vaření,cukr a smetanu na šlehání.Přidáme rum a špetku skořice.Potom to všechno opatrně ušleháme metlou a odstavíme.Směs přidáme k třem
mírně rozšlehaným vejcím a zamícháme.Do zapékací nádoby nalijeme vrstvu čokoládové hmoty,rozložíme trojůhelníky
toustového chleba a zalijeme polovinou zbývající čokoládové hmoty.Dáme druhou vrstvu toustového chleba a zalijeme zbytkem čokoládové hmoty.Tedˇto přikryjeme a
necháme minimálně 24hodin odpočinout.Potom žemlovku
pečeme v předehřáté troubě.Výkon trouby nastavíme na
necelou polovinu a pečeme 30až35minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Čokoládová žemlovka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Nákypy
Zapékané jablkové nudle 24.10.
Žemlovka s meruňkami a kysanou smetanou 08.07.
Rýžový nákyp s ovocem 31.10.
Rohliky s mákem od mé maminky 25.10.
Rýžový nákyp s višňovým džemem 14.10.
Žemlovka tety Gabky 11.10.
Třešňové Suflé 02.09.
Čokoládový tvarohový nákyp 24.05.
Kakaový nákyp 21.03.
Vaječná žemlovka se šunkou a sýrem 10.04.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0688s norob)