| Recepty doma | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Rybář | Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Chlupaté knedlíky II.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3621x / 4x
Přidáno/změněno: 3.11.2016
Kategorie: - Těsta - Knedlíky - Noky
- Přílohy - Knedlíky

Inredience:

1 kg vařených brasmbor
1 kg syrových brambor
1 vejce
několik lžic hrubé mouky
sůl
škrobová moučka asi 2 lžíce



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vařené brambory nastrouháme, oloupané syrové brambory jemně nastrouháme a necháme chvíli stát, slíjeme z nich vodu, dáme do utěrky a vodu z nich dobře vymačkáme, takto upravené brambory přidáme k vařeným, přidáme vejce , sůl a trochu mouky je dobré přidat asi 2 lžíce šrobové moučky., zamícháme v tužší těsto. Z tako provedeného těsta vykrajujeme lžici kousy ,které v dlaních vyválíme do tvaru kuličky. Dáme vařit do osolené vody. Asi po 8 - 10 minutách vyjmeme z vody. Podáváme jako přílohu k masu, zelí a podobně . Jsou velice dobré s usmaženou cibuli a trochou na kousky nakrájeného uzeného masa nebo uzeniny.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Chlupaté knedlíky II.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Těsta
Sýrové trubičky z listového těsta 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévky 18.10.
Bryndzové halušky od Ondreje 14.08.
Tvarohové knedlíky s meruňkami 13.12.
Slezské noky s vajíčkem 13.12.
Houskové knedlíky z mikrovlnky 13.12.
Špekové knedlíky podle Václava 13.12.
Chlebové knedlíky v mikrovlnce 13.12.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1071s norob)