 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Chalupářský špíz z vepřových jater
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Vepřová játra pečlivě opláchneme pod studenou tekoucí vodou a usušíme je papírovým ubrouskem či čistou utěrkou. Poté je nakrajíme na menší kousky a přes mikrotenový sáček je naklepeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kolečka. Očistíme papriky a zbavíme je semeniků a nakrajíme na nudličky. Slaninu nakrajime na malé plátky. Játra posypeme pepřem a spolu kousky anglické slaniny, cibule a barevných paprik a napichujeme na jehly. Špízy opečeme na rozehřátým oleji za všech stran a každý zvlášt zabalíme do alobalu. Troubu rozehřejeme na 180 stupňů a dopečeme. Chleba nakrájíme na tenké plátky. Hlávkový salát opláchneme a necháme okapat. Ředkvičky očistíme od lístků a kořínků, omyjeme je a ozdobně nakrajíme. Před podáváním alobal odstraníme, špízy osolíme a položíme je na krajíce chleba a listy salátu a ředkvičkami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Chalupářský špíz z vepřových jater, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/chaluparsky-spiz-z-veprovych-jater">Recept: Chalupářský špíz z vepřových jater</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Chalupářský špíz z vepřových jater:

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Houby
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|