| Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | FormOffice | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Rybář | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Pletení | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Přílohy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Červené zelí k pečené kachně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 36710x / 8x
Přidáno/změněno: 3.5.2012
Kategorie: - Zelenina - Listová - Hlávkové zelí
- Přílohy - Ostatní

Inredience:

1 kg červeného zelí
80 g sádla
20 g cibule
sůl
50 g cukru
1 jablko
10 g hladké mouky
trochu vinného octa
1/8 l červeného vína
voda nebo trochu vývaru



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rozpálíme sádlo, přidáme cukr a drobně nakrájenou cibulku, trochu opražíme (necháme zkaramelizovat), přidáme nakrájené a octem pokapané zelí, na plátky pokrájené jablko, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme. Když je zelí poloměkké, zaprášíme moukou, podlijeme vínem a dusíme doměkka.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Červené zelí k pečené kachně:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
červené zelí se smtanou
něco od babičky- do červeného zelí se přidá uzený bůček pak strouhaný brambor, může být i kmín sůl cukr ocet jak kdo, do zlatova cibulka a na konec šlehačka 30 procentní asi se budete divit kuchaříci, jak říkaj dnešní mlaďasové - nemá to chybu a dobrou chuť
Napsal: Lubomír Vytlačil dne 2.1.2013 14:25:39


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Červené zelí k pečené kachně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Přílohy
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Dietní hrnkové knedlíky 08.07.
Jemný houskový knedlík 28.12.
Bramborová šlichta 09.06.
Bramborová fučka 28.04.
Skvělá rýže 28.04.
Brambory se šlehačkou 07.02.
Knedlíky od dědečka 14.10.
Vařená nelepivá rýže 14.10.
Americké šťouchané brambory 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0828s norob)