| Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | Pletení | Email šablony | FormOffice | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těstoviny Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Cannelloni s játrovou nádivkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:35
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 2389x / 9x
Přidáno/změněno: 21.5.2015
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Játra
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Zelenina - Kořenová
- Těstoviny - Ostatní

Inredience:

250 g hydinovej pečene
3 lyžice masla (alebo tuku)
50 ml bieleho vína
1 mrkva
2 paradajky
2 lyžice paradajkového pretlaku
1 cibuľa
4 lyžice olivového oleja
šťava z 1 citróna
3 lyžice múky
1 čajová lyžička tymianu
1 čajová lyžička majoránu
Podravka
mleté čierne korenie
soľ.
50 g nastrúhaného ovčieho syra
200 g nastrúhaného údeného syra
400 g plátov rezancového cesta (alebo Cannelloni - hotový výrobok)
250 ml bešamelovej omáčky
zväzok zelenej petržlenovej vňate



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Olej rozpálime na panvici, opečieme v ňom umytú, dobre odkvapkanú pečeň nakrájanú na malé kocky. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Cibuľu a mrkvu očistíme, nadrobno nakrájame a vo zvyšnom oleji po opekaní pečene opražíme do sklovita. Pridáme olúpané paradajky zbavené jadierok a nakrájané na malé kocky, okoreníme tymianom a majoránom. Primiešame paradajkový pretlak.
Múku vymiešame s citrónovou šťavou a bielym vínom dohladka a touto zmesou zahustíme zeleninu. Pridáme pečeň, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a Podravkou a necháme vychladnúť. Ohňovzdornú formu vymastíme. Cannelloni sparíme v osolenej vode asi 5 minút, necháme dobre odkvapkať a naplníme pečeňovou zmesou. Vrstvovito poukladáme do formy, zalejeme bešamelovou omáčkou ochutenou nastrúhaným ovčím a údeným syrom. Dáme do rúry predhriatej na 200 oC a pečieme asi 15 minút.
Podávame posypané nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Cannelloni s játrovou nádivkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Těstoviny
Konfugi těstoviny 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina 10.11.
Zapékané jablkové nudle 24.10.
Nudle po Thajsku 24.10.
Omáčka na špagety 14.08.
Těstoviny se smetanou, nivou a česnekem 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0822s norob)