| Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC | Email šablony | Rybář | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Recepty doma | Domácí účto | Hromadné emaily | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Candát v sýrové krustě - županu

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1791x / 1x
Přidáno/změněno: 15.7.2016
Kategorie: - Maso - Ryby
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Mléko - Sýry

Inredience:

candát - vykuchaný oškrábaný - čv 1000- 1200g (i jiná ryba)
máslo 300g
sýr tvrdý - cihla min 30% 200g
sýr niva - 200g
sůl
nové koření- mleté
muškátový květ- mletý
zázvor - mletý
suché bílé víno 100 - 200ml



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rybu očistíme,omyjeme,osušíme,napaporcujeme tak,že naříznene kůži od hřbetu po břicho a přerušíme páteř v místě porcí ( porce 5-10cm široké. Ryba musí zůstat v celku proto páteř rozřízneme špičkou nože, který vrazíme do páteře z boku ryby.
Rybu jsme nařízli též po hřbetu kolem hřbetní plotve, kterou jsme vyjmuli.
Výsledek- ryba leží na roztažené břišní dutině a od hřbetu dolů máme naznačené porce naříznutím kůže a přerušením páteře.
Rybu osolíme a okořeníme, můžeme umlít koření se solí a oboje spojit v jednu operaci.Zbylé máslo vložíme v plátcích do naříznutého hřbetu ryby.
Rybu vložíme do pekáče vytřeného máslem a pečeme na 250 C. 20 min. Na posledních caa 10 min můžeme použít jen horní spirálu.
Po rozpuštění másla v hřbetě ryby přilejeme víno a vzniklým výpekem rybu poléváme.
Sýr nastrouháme na jemno, smícháme.
Jakmile má ryba zlatavou kůrku ze sýru uděláme na rybě
"župan" snažíme se sýr co nejvíce na rybu navršit. Obracečkou jej uplácáme do krusty.
Prutce dpečeme jen na horní spirálu - gryl. Sýr je do zlatova. 10-15.min.
Servírujeme před stolovníky - celá ryba vypadá velmi hezky - z celé ryby odělujeme naříznuté porce.
Podáváme s vařeným bramborem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Candát v sýrové krustě - županu:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ryby
Filé po čínsku 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Steaky z lososa 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Pstruh s překvapením 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0741s norob)