|
| Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | FormOffice | Omalovánky | Pletení | DWN.cz |
|
| ||||||||
|
Candát v sýrové krustě - županu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: candát - vykuchaný oškrábaný - čv 1000- 1200g (i jiná ryba) | ||||||||
|
Popis: Rybu očistíme,omyjeme,osušíme,napaporcujeme tak,že naříznene kůži od hřbetu po břicho a přerušíme páteř v místě porcí ( porce 5-10cm široké. Ryba musí zůstat v celku proto páteř rozřízneme špičkou nože, který vrazíme do páteře z boku ryby. |