|
| FormOffice | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Pletení |
|
| ||||||||
|
Candát v sýrové krustě - županu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: candát - vykuchaný oškrábaný - čv 1000- 1200g (i jiná ryba) | ||||||||
|
Popis: Rybu očistíme,omyjeme,osušíme,napaporcujeme tak,že naříznene kůži od hřbetu po břicho a přerušíme páteř v místě porcí ( porce 5-10cm široké. Ryba musí zůstat v celku proto páteř rozřízneme špičkou nože, který vrazíme do páteře z boku ryby. |