  | 
    Kategorie receptů |  
   
   |  
  
    | 
    
        
     
        
     
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Recepty na email |  
   
   |  
  
    | 
    
    
     | 
   
 
 
 
 
  
  
      | 
    Doporučujeme |  
   
   |  
  
    
    
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    
 
  
  
   
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  | 
  
   |  
  
    
         
 
  
     | 
    
    Recept na Candát na žampionech
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Candáta osolíme, uděláme v něm malé zářezy, do kterých vložíme malé kousky žampiónů. Dno pekáče poklademe kousky másla, na ně položíme rybu, kterou opět pokryjeme kousky másla a za častého podlévání vodou ji pečeme do měkka. Rybu vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu rozkvrdlanou s citrónovou šťávou a solí. Takto připravenou omáčku přivedeme do varu a procedíme. 
 
    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Candát na žampionech, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/candat-na-zampionech">Recept: Candát na žampionech</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Candát na žampionech:
     
   
   
        
  
                 
         
         SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře.   více informací>> | 
       
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
                
          
        
            
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  
   
  
  
      | 
    Nové-upravené recepty | 
      |     
     
   
   |  
  
    | 
   Ryby   
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    | 
   
    
    
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Ostaní |  
   
   |  
  
    | 
  
  
     | 
   
 
 
         |