|
| Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
|
| ||||||||
|
Candát na žampionech | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: sůl | ||||||||
|
Popis: Candáta osolíme, uděláme v něm malé zářezy, do kterých vložíme malé kousky žampiónů. Dno pekáče poklademe kousky másla, na ně položíme rybu, kterou opět pokryjeme kousky másla a za častého podlévání vodou ji pečeme do měkka. Rybu vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu rozkvrdlanou s citrónovou šťávou a solí. Takto připravenou omáčku přivedeme do varu a procedíme. |