| Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Candát na žampionech | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: sůl | ||||||||
Popis: Candáta osolíme, uděláme v něm malé zářezy, do kterých vložíme malé kousky žampiónů. Dno pekáče poklademe kousky másla, na ně položíme rybu, kterou opět pokryjeme kousky másla a za častého podlévání vodou ji pečeme do měkka. Rybu vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu rozkvrdlanou s citrónovou šťávou a solí. Takto připravenou omáčku přivedeme do varu a procedíme. |