|
| Omalovánky | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Pletení | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
|
Candát na žampionech | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: sůl | ||||||||
|
Popis: Candáta osolíme, uděláme v něm malé zářezy, do kterých vložíme malé kousky žampiónů. Dno pekáče poklademe kousky másla, na ně položíme rybu, kterou opět pokryjeme kousky másla a za častého podlévání vodou ji pečeme do měkka. Rybu vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu rozkvrdlanou s citrónovou šťávou a solí. Takto připravenou omáčku přivedeme do varu a procedíme. |