| Pletení | FormOffice | Domácí účto | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Recepty doma | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | DWN.cz | MojeUnikovka.cz | Email šablony |
|
| ||||||||
Candát na žampionech | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: sůl | ||||||||
Popis: Candáta osolíme, uděláme v něm malé zářezy, do kterých vložíme malé kousky žampiónů. Dno pekáče poklademe kousky másla, na ně položíme rybu, kterou opět pokryjeme kousky másla a za častého podlévání vodou ji pečeme do měkka. Rybu vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu rozkvrdlanou s citrónovou šťávou a solí. Takto připravenou omáčku přivedeme do varu a procedíme. |