| Rybář | Omalovánky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Libové (kýta, ...) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Cahupářská kapsa

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:20
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 1839x / 1x
Přidáno/změněno: 26.6.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

plátok bravčového karé
polievková lyžica Cotage chees
soľ
mletá paprika
čierne korenie
polievková lyžica strúhaného syra
alebo plátok



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Mäso naklepeme a ochutíme uvedenými prísadami. Do stredu vložíme lyžicu syra Cotage chees a uzavrieme okrajmi mäsa tak aby vznikla kapsa ( nesmie mať dierky inak syr vytečie) Vzniknutú kapsu zabalíme do alobalu (osvedčila sa i nerezová miska prekrytá alobalom)na plech na pečenie v ktorom je voda ( tá tam musí byť počas celej prípravy. Ak sa odparí, dolievať len horúcu) Vložíme do vyhriatej rúry ( plynova 3/4 výkonu) a pečieme 1:10 kedy guľku vyberieme otvoríme vrchnú časť alobalu a mäso a prekryjeme syrom a dáme dopiecť tak, aby sa syr rozpustil.
Podáva sa s čím koľvek

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Cahupářská kapsa:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Libové (kýta, ...)
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Vepřové kýta ve smetanové omáčce 14.08.
Karkulka z vepřového 14.08.
Bulharské ražniči 14.08.
Vepřové na chilli s kokosem 26.10.
Vepřové nudličky s nivou a žampiony 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0667s norob)