DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Rybář | Domácí účto | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | FormOffice | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
FitLinie - zhubnou, zesílit
Recepty doma - zdarma
Pletení pro radost
FormOffice - data, tisk, přehledy
Rybar - profi záznamník
HomePack3000 - PC doma
Software for you...
Pletené oděvy
Formix SE - tisk formulářů
Hromadná pošta
VeseleHry.cz



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bretoňské fazole

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 75x / 4x
Přidáno/změněno: 23.1.2020
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Luštěniny - Fazole

Inredience:

1 větší cibule
mouka
předvařené bílé fazole
sterilované červené
rajský protlak nebo pyré
olej na smažení
kmín mletý
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a dáme smažit na větším množství oleje. Když cibulka začne zlátnout, tak přidáme mouku a pořádně promícháme, podlijeme studenou vodou nebo vývarem. Přidáme rajský protlak, vývarovou kostku a přisypeme předvařené fazole, které vaříme dle návodu na krabičce. Na konci varu přidáme sterilované fazole (pokud se nemusejí vařit). Podáváme s chlebem nebo Rýží Natural.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bretoňské fazole:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Frikase 23.01.
Fazole a zelenina 23.01.
Guláš z mletého masa s těstovinami 23.01.
Mexický hrnec 23.01.
Mexické fazole II. 23.01.
Bretoňské fazole 23.01.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Prezidentský guláš II. 28.12.
Makarony po italsku 28.12.
Kuličky v omáčce 28.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2020. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1121s norob)