| Snadné hubnutí | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Domácí účto | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Bretoňské fazole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 větší cibule | ||||||||
Popis: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a dáme smažit na větším množství oleje. Když cibulka začne zlátnout, tak přidáme mouku a pořádně promícháme, podlijeme studenou vodou nebo vývarem. Přidáme rajský protlak, vývarovou kostku a přisypeme předvařené fazole, které vaříme dle návodu na krabičce. Na konci varu přidáme sterilované fazole (pokud se nemusejí vařit). Podáváme s chlebem nebo Rýží Natural. |