| Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Omalovánky | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Marinády Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Bravčové rebierko v marináde na grile

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3217x / 1x
Přidáno/změněno: 25.4.2010
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril
- Marinády

Inredience:

bravčové karé s kosťou
červené víno
cesnak
šalvia
rozmarín
soľ
korenie



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

z umytej, osušenej bravčovej pečienky, sa narežú a odseknú rebierka, mäso sa zľahka naklepe, rebierko ponoríme do marinády a necháme 2 hodiny pôsobiť. Takto pripravené mäso opekáme na grile pri teplote 160 stupňov Celzia z jednej aj druhej strany po 6 min. Po pripravení dosahuje teplota vo vnútori mäsa 95 stupňov Celzia. Podávame hneď.
Marináda:
do červeného vína pridáme pokrájaný cesnak, šalviu, rozmarín, soľ, korenie a zamiešame.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bravčové rebierko v marináde na grile:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Marinády
Balíček na gril 18.10.
Marináda se zázvorem a chilli 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Krůtí delikatesa 10.11.
Americké kotlety 13.12.
Kuře po řecku II. 26.10.
Indický řízek 18.07.
Dresing ke grilovanému masu 08.07.
Dračí maso 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0968s norob)