| Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | DWN.cz | Pletení | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Brambory Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bramborové koule s masem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 932x / 3x
Přidáno/změněno: 4.7.2017
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Zelenina - Brambory

Inredience:

1/2 kg syrových brambor
20-30 dkg hovězího masa
15 dkg hladké mouky
15 dkg polohrubé mouky
sůl podle potřeby
cibuli
olej
mletý pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na jemno,osmahneme na oleji,přidáme maso nakrájené na kostky,dusíme asi tak 25 minut,přidáme pepř a sůl.Maso můžeme více okořenit,kdo má rád ostřejší.
Postavíme si hrnec s vodou na kamna a necháme vařit.Brambory oloupeme,nastrouháme do mísy najemno,přidáme obě mouky a osolíme.Promícháme a přidáme
podušené maso,znovu promícháme.
Pokud se nám vaří voda,osolíme.Z připravené směsi tvoříme menší koule,kreré vkládáme do vroucí vody a vaříme asi tak 10-15 minut.Uvařené koule vyndáme a dáme do mísy.
Podáváme s osmahnutou cibulí nebo s podušeným zelím.
Dobré je,když bramborové koule jsou studené,které nakrájíme na pánvičku a osmahneme.
Přeji dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborové koule s masem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Brambory
Selská omeleta 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Půlené buchty 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.0482s norob)