| Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | MojeUnikovka.cz | DWN.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bramborák houbový zapečený.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3109x / 5x
Přidáno/změněno: 26.9.2009
Kategorie: - Bezmasé pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Příprava pokrmů - Večeře
- Houby

Inredience:

300-400 g čerstvých hub
1 lžíce sádla nebo oleje
sůl
kmín
700 g brambor
3 vejce
5 lžíc polohrubé mouky
mléko podle potřeby
4 stroužky česneku
majoránka
tuk na vymazání pekáče.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěné houby nakrájíme na plátky a na rozehřátém tuku krátce osmahneme v kastrůlku, osolíme, ochutíme drceným kmínem a dusíme, až se všechna tekutina vydusí. Mezitím nastrouháme do mísy syrové oloupané brambory, slijeme vodu, přidáme vejce, mouku, osolíme a podle potřeby zředíme mlékem. Do těsta vmícháme podušené vychladlé houby, lisovaný česnek a hrst majoránky. Vlejeme do vymaštěného pekáče a v troubě zapečeme do zlatova a do křupava.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborák houbový zapečený.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Houby
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Konfugi těstoviny 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0482s norob)