| Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Email šablony |
|
| ||||||||
Bramborák houbový zapečený. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 300-400 g čerstvých hub | ||||||||
Popis: Očištěné houby nakrájíme na plátky a na rozehřátém tuku krátce osmahneme v kastrůlku, osolíme, ochutíme drceným kmínem a dusíme, až se všechna tekutina vydusí. Mezitím nastrouháme do mísy syrové oloupané brambory, slijeme vodu, přidáme vejce, mouku, osolíme a podle potřeby zředíme mlékem. Do těsta vmícháme podušené vychladlé houby, lisovaný česnek a hrst majoránky. Vlejeme do vymaštěného pekáče a v troubě zapečeme do zlatova a do křupava. |