| Email šablony | DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Pletení | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramborák houbový zapečený.


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:26.9.2009

Ingredience:

300-400 g čerstvých hub
1 lžíce sádla nebo oleje
sůl
kmín
700 g brambor
3 vejce
5 lžíc polohrubé mouky
mléko podle potřeby
4 stroužky česneku
majoránka
tuk na vymazání pekáče.

Popis:

Očištěné houby nakrájíme na plátky a na rozehřátém tuku krátce osmahneme v kastrůlku, osolíme, ochutíme drceným kmínem a dusíme, až se všechna tekutina vydusí. Mezitím nastrouháme do mísy syrové oloupané brambory, slijeme vodu, přidáme vejce, mouku, osolíme a podle potřeby zředíme mlékem. Do těsta vmícháme podušené vychladlé houby, lisovaný česnek a hrst majoránky. Vlejeme do vymaštěného pekáče a v troubě zapečeme do zlatova a do křupava.


Jít na recept Bramborák houbový zapečený. >>