|
Recept na Boubelčino Risoto
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kuřecí čtvrtky osolíme, vložíme do pekáčku, zalijeme poměrně velkým množstvím vody (tak 1,5-2 hrnky) a přidáme také nakrájenou cibuli. Upečeme do měkka. Necháme trošku zchladnout, vykostíme a nakrájíme na malé kousky. V pekáčku by nám mělo zbýt dost šťávičky, do které vsypeme neuvařenou rýži (bez sáčků), kousky masa a zalijeme smetanou. Dobré je dát slupky zbavené pokrájené rajče. Přikryjeme a dáme péct. Musíme kontrolovat a průběžně podle potřeby dolévat vodou nebo ještě lépe vývarem! A taky ochutnávat, jestli už je rýže měkká. Nakonec můžeme vmíchat mraženou zeleninu nebo konzervu nějaké té kukuřice nebo hrášku atd. To už záleží na chuti každého.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Boubelčino Risoto, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/boubelcino-risoto">Recept: Boubelčino Risoto</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Boubelčino Risoto:
|