| DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Rošt - gril Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Bořilův špíz

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 5431x / 3x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril
- Tepelně úpravená jídla - Špízy
- Příprava pokrmů - Večeře

Inredience:

4 rohlíky
4 nožičky libových párků
2 středně velké cibule
200g tvrdého sýra (např. eidam)
1 zelená a 1 červená paprika
popř. na dochucení kečup nebo Tabasco (nebo oboje)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rohlíky nakrájíme na plátky o síle asi půl centimetru, párky také, oloupanou cibuli pokrájíme na tenká kolečka, papriky zbavíme semen a nakrájíme na kousky přibližné velikosti plátků rohlíku, sýr rozkrájíme na plátky o síle asi 0,2cm a pak na čverečky cca 2x2 cm. Na špejle napichujeme střídavě plátky rohlíku, párku, cibule, papriky (střídáme zelenou a příště červenou) a sýra. Uzavřeme plátkem rohlíku. Špízy položíme na pekáček pro mikrovlnnou troubu a pečeme při funkci CRISP asi 7 minut, nebo můžeme zapéci na grilu či v troubě. Můžeme podávat zakápnuté kečupem, pro milovníky ostré chuti Tabascem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bořilův špíz:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Rošt - gril
Balíček na gril 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Kuřecí paličky ze Sausforku 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Kuřecí řízky po filipínsku 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.
Grilované plněné papriky 25.07.
Kapr se slaninou 18.07.
Masové kuličky s cibulí 07.12.
Americký špíz 24.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0577s norob)