| FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Email šablony | Rybář | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Náplně, krémy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Bleskový krém na korpus

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1904x / 6x
Přidáno/změněno: 25.6.2014
Kategorie: - Náplně, krémy
- Sladké pokrmy - Dezerty, pudingy

Inredience:

koupený dortový korpus
1 trvanlivá smetana ke šlehání
1 ztužovač na smetanu
1 mandarinkový kompot (375g)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do zavařovací sklenice se šroubovacím víkem vylijeme smetanu, nasypeme ztužovač a celý mandarinkový kompot včetně veškeré šťávy. Sklenici zavřeme a pár minut intenzivně protřepáváme ("šejkrujeme"), necháme minutku odpočinout a opět pár minut protřepáváme. Celkem stačí 5-10 minut, hmota brzy zhoustne. Pak vylijeme na korpus a necháme minimálně dvě hodiny v lednici ztuhnout.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bleskový krém na korpus:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Náplně, krémy
Kokosová kulička s překvapením 18.10.
Čokoláda mléčná hnědá 10.11.
Krém minutka 10.11.
Míša krém na korpus 24.10.
Maminčina čokoláda 14.08.
Čokoládový mouse 14.08.
Čokoládová bomba od Evy 14.08.
Krém raz-dva 04.10.
Mléčná čokoláda II. 23.01.
Pečené banány s čokoládovou polevou 06.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0741s norob)