| Recepty doma | Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Hromadné emaily | Omalovánky |
|
| ||||||||
Bleskový krém na korpus | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: koupený dortový korpus | ||||||||
Popis: Do zavařovací sklenice se šroubovacím víkem vylijeme smetanu, nasypeme ztužovač a celý mandarinkový kompot včetně veškeré šťávy. Sklenici zavřeme a pár minut intenzivně protřepáváme ("šejkrujeme"), necháme minutku odpočinout a opět pár minut protřepáváme. Celkem stačí 5-10 minut, hmota brzy zhoustne. Pak vylijeme na korpus a necháme minimálně dvě hodiny v lednici ztuhnout. |