| 
   
 | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | Omalovánky | Pletení | Recepty doma | Email šablony |   
   
   | 
  
    
  | ||||||||
| 
     Bleskový krém na korpus  | ||||||||
    
  | ||||||||
| 
   Ingredience: koupený dortový korpus  | ||||||||
| 
     Popis: Do zavařovací sklenice se šroubovacím víkem vylijeme smetanu, nasypeme ztužovač a celý mandarinkový kompot včetně veškeré šťávy. Sklenici zavřeme a pár minut intenzivně protřepáváme ("šejkrujeme"), necháme minutku odpočinout a opět pár minut protřepáváme. Celkem stačí 5-10 minut, hmota brzy zhoustne. Pak vylijeme na korpus a necháme minimálně dvě hodiny v lednici ztuhnout.  |