| Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | EET Účtenky | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice | Hromadné emaily | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení | Domácí účto |
|
| ||||||||
Bleskový krém na korpus | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: koupený dortový korpus | ||||||||
Popis: Do zavařovací sklenice se šroubovacím víkem vylijeme smetanu, nasypeme ztužovač a celý mandarinkový kompot včetně veškeré šťávy. Sklenici zavřeme a pár minut intenzivně protřepáváme ("šejkrujeme"), necháme minutku odpočinout a opět pár minut protřepáváme. Celkem stačí 5-10 minut, hmota brzy zhoustne. Pak vylijeme na korpus a necháme minimálně dvě hodiny v lednici ztuhnout. |