| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Rybář | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily | Email šablony | FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bigos se škvarkami

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1653x / 2x
Přidáno/změněno: 18.5.2014
Kategorie: - Maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

750g kysané zelí
400g hovězí maso
400g vepřové maso
1 papriková klobása
200g sádla
150g škvarků
2 cibule
hrst sušených hub
sůl
1 lžička sladké papriky
4 bobkové listy
1 lžíce majoránky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Propláchnuté zelí zalijete vroucí vodou a přidejte na kousky nakrájené hovězí maso. Osolte a přidejte ostatní koření, nakrájenou cibuli i houby. Vše duste a přidejte sádlo. Podle potřeby směs podlévejte. Poté odstavte a odložte do chladu. Další den tuto dobrotu opět uvedte do varu a přidejte nakrájené vepřové maso a škvarky. Opět pár hodin poduste, odstavte a uložte do chladu. Třetí den přidejte nakrájenou klobásku a opět poduste.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bigos se škvarkami:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Maso
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Pomazánka ze šneků 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0712s norob)