| Hromadné emaily | DWN.cz | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Rybář |
|
| ||||||||
Bigos se škvarkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750g kysané zelí | ||||||||
Popis: Propláchnuté zelí zalijete vroucí vodou a přidejte na kousky nakrájené hovězí maso. Osolte a přidejte ostatní koření, nakrájenou cibuli i houby. Vše duste a přidejte sádlo. Podle potřeby směs podlévejte. Poté odstavte a odložte do chladu. Další den tuto dobrotu opět uvedte do varu a přidejte nakrájené vepřové maso a škvarky. Opět pár hodin poduste, odstavte a uložte do chladu. Třetí den přidejte nakrájenou klobásku a opět poduste. |