| Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | FormOffice |
|
| ||||||||
Bigos se škvarkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750g kysané zelí | ||||||||
Popis: Propláchnuté zelí zalijete vroucí vodou a přidejte na kousky nakrájené hovězí maso. Osolte a přidejte ostatní koření, nakrájenou cibuli i houby. Vše duste a přidejte sádlo. Podle potřeby směs podlévejte. Poté odstavte a odložte do chladu. Další den tuto dobrotu opět uvedte do varu a přidejte nakrájené vepřové maso a škvarky. Opět pár hodin poduste, odstavte a uložte do chladu. Třetí den přidejte nakrájenou klobásku a opět poduste. |