| Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Recepty doma | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Speciální druhy mas > Mořští živočichové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Belgické Waterzooi

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 2147x / 1x
Přidáno/změněno: 23.6.2009
Kategorie: - Maso - Speciální druhy mas - Mořští živočichové

Inredience:

2kg severských ryb, mušlí a jiných plodů moře
125g šalotek
500ml rybího vývaru
500ml bílého suchého vína
400g pórku
několik mladých výhonků s lístky z celeru
400g mrkve
150g másla
500ml sladké smetany
2 lžíce posekné petrželky
sůl a pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1. Vykuchat ryby, nakrájet je na fílé (nebo si koupit filé, místo celých ryb) a očistit plody moře. Oloupat šalotky a na jemno je nakrájet. Vložit je společně s rybou a plody moře do směsi vývaru a bílého vína.

2. Omýt a oloupat ostatní zeleninu a nakrájet ji na sirky (jemné proužky) a osmažit je na 3 lžicích másla. Přelít přes síto a uschovat zeleninu i tekutinu.

3. Vyjmout rybu a plody moře z vývaru a zredukovat vývar.

4. Do vývaru přidat uschovaný vývar ze zeleniny, nalít tam smetanu a přivéct vše do varu. Přidat zbytek másla. Vyjmout plody moře z jejich úlitek a vložit je do ohnivzdorné polévkové mísy společně s uschovanou zeleninou. Nahoru všeho nalít omáčku. Přivést na moment k varu a podávat posypané petrželkou.

P.S. Když flámští rybáři nemohli prodat všechen svůj úlovek, tak se o něj podělili a domů přinášeli ¨Waterzooi¨, což znamená to stejné, jako ¨hodgepodge¨.

Doporučená příloha:
Křupavé pečivo a Chardonnay víno.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Belgické Waterzooi:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mořští živočichové
Krabí peřinka 25.07.
Těstoviny Al mare 09.06.
Smažené hřebenatky 28.04.
"Krabí" rizoto 31.10.
Kalamáry v omáčce 21.07.
Jemná krabí pomazánka 01.07.
Krevetové tyčinky s bílým zelím 06.11.
Francouzský slaný koláč 24.10.
Belgické mušle 24.10.
Kalamáry s česnekovou zálivkou 12.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0958s norob)