 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Banícky bravčový rezeň
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Naklepané rezne posolíme, potrieme plnkou, zvinieme, zviažeme, obalíme v múke a opečieme. Potom ich zalejeme vývarom z kostí, prikryjeme pokrievkou a udusíme. Keď sú mäkké, pridáme kyslú smotanu s múkou a necháme ich ešte v omáčke povariť.
Plnka:
Pomelieme surové bravčové mäso, pridáme opraženú cibuľu, zelenú petržlenovú vňať, mleté čierne korenie, soľ, vajce a podľa potreby strúhanku. Premiešame. Podávame s opekanými alebo varenými zemiakmi
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Banícky bravčový rezeň, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/banicky-bravcovy-rezen">Recept: Banícky bravčový rezeň</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Banícky bravčový rezeň:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vepřové maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|