| Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony | Snadné hubnutí | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Balkánské maso

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1831x / 2x
Přidáno/změněno: 1.5.2015
Kategorie: - Maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Plodová
- Zelenina - Listová - Hlávkové zelí

Inredience:

3/4 kg masa / vepřové
krůtí nebo kuřecí/
3 rajčata
3 papriky
1/5 hlávkového zelí
2 cibule
olej
sůl
paprika
kmín drcený
popřípadě kysaná smetana
nemusí být



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a necháme alespoň 1 hod uležet.
Nakrájíme cibuli na kolečka, vložíme na olejem vymazaný plech a poklademe plátky masa.Posypeme drceným kmínem a necháme pozvolna péct asi 3/4 hodiny. Poté poklademe na čtvrtky pokrájenými rajčaty a na proužky papriky/můžeme použít i zmražené či zavařené lečo/ a necháme dále zapéct. Neustále podléváme a poléváme, aby se zelenina nepřipálila. Na samý závěr/asi 1/2 hod před dokončením poklademe maso spařenými zelnými listy. Poléváme. Můžeme přidat zakysanou smetanu. Podáváme s vařenými či americkými bramborami.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Balkánské maso:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Maso
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Pomazánka ze šneků 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0786s norob)