| Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Marinády Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bravčové na čínsky spôsob

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2728x / 2x
Přidáno/změněno: 3.4.2010
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Marinády
- Speciality - Čína (na způsob čína)

Inredience:

1,5 kg bravčové karé (stehno)
2 vajcia
polievková lyžica (PL) majoránky
PL kečupu
PL sladkej papriky
PL horčice
PL vegety
soľ
trochu drceného kmínu
čajová lyžička karí korenia
2 a pol PL worchestrovej omáčky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Všetky ingredience okrem mäsa dáme do mixéra a dobre premiešame. Mäso nakrájame na plátky y vyklepeme ako rezne. Pripravenou zmesou ponatierame jednotlivé kúsky mäsa a poukladáme ich na seba do misky, ktorú potom zalejeme zvyškom zmesi. Najlepšie je nechať mäso v zmesi aspoň tri dni v chladničke, aby sa dobre premarinovalo, ale nie je to podmienkou. Dobrú chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bravčové na čínsky spôsob:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Marinády
Balíček na gril 18.10.
Marináda se zázvorem a chilli 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Krůtí delikatesa 10.11.
Americké kotlety 13.12.
Kuře po řecku II. 26.10.
Indický řízek 18.07.
Dresing ke grilovanému masu 08.07.
Dračí maso 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0789s norob)