  | 
    Kategorie receptů |  
   
   |  
  
    | 
    
        
     
        
     
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Recepty na email |  
   
   |  
  
    | 
    
    
     | 
   
 
 
 
 
  
  
      | 
    Doporučujeme |  
   
   |  
  
    
    
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    
 
  
  
   
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  | 
  
   |  
  
    
         
 
  
     | 
    
    Recept na Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Vepřový bůček nakrájíme na špalíky, osolíme, okmínujeme a potřeme česnekem. Přidáme drobně pokrájenou cibuli a pečeme za občasného podlití a otočení, v dobře vyhřáté troubě, do červena. Bramborové knedlíky připravíme z brambor uvařených ve slupce. Po vychladnutí je   oloupeme, jemně nastrouháme a s hrubou moukou, krupicí a vejcem  zpracujeme v  těsto.Vytvarujeme knedlíky (kulaté nebo válečky), uvaříme a nakrájíme na plátky. Hlávkové zelí  nakrájíme na nudličky, spaříme a s kmínem a solí udusíme. Před dokončením zahustíme zaprášením hladkou moukou. Podle chuti okyselíme a přisladíme.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-vypecky-bramborovy-knedlik-zeli">Recept: Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí:
     
   
   
        
  
                 
            
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  
   
  
  
      | 
    Nové-upravené recepty | 
      |     
     
   
   |  
  
    | 
   Vepřové maso   
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    | 
   
    
    
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Ostaní |  
   
   |  
  
    | 
  
  
     | 
   
 
 
         |