  | 
    Kategorie receptů |  
   
   |  
  
    | 
    
        
     
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Recepty na email |  
   
   |  
  
    | 
    
    
     | 
   
 
 
 
 
  
  
      | 
    Doporučujeme |  
   
   |  
  
    
    
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    
 
  
  
   
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  | 
  
   |  
  
    
         
 
  
     | 
    
    Recept na Treska v těstíčku
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:- ze sýra, mouky a vajíčka smícháme těstíčko a dobře promícháme (v případě potřeby přidáme mléko/vodu, aby těsto mělo správnou konzistenci - řidší) 
- kousky ryby obalíme v těstíčku a smažíme na trošce oleje (nejlépe na teflonové pánvi) do růžova. 
 
Podáváme s chlebem nebo bramborem, vhodná zeleninová příloha (rajčata, paprika, cibule, čínské zelí, apod.)    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Treska v těstíčku, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/treska-v-testicku">Recept: Treska v těstíčku</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Treska v těstíčku:
     
   
   
        
  
                 
         
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
       
         FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze   více informací >> | 
                
          
        
            
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  
   
  
  
      | 
    Nové-upravené recepty | 
      |     
     
   
   |  
  
    | 
   Mořské   
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    | 
   
    
    
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Ostaní |  
   
   |  
  
    | 
  
  
     | 
   
 
 
         |