| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
         
         | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> | FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Tatarský biftek z lososa |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Filet z lososa zbavíme kůže a odstraníme kosti, nejlépe pinzetou. Maso nakrájíme na malé kostičky.Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, kapary posekáme nadrobno. Omytý kopr rozebereme na snítky a ty jemně pokrájíme. Dijónskou hořčici, olivový olej a šťávu z jednoho citronu v míse vyšleháme do hustšího krému. Ochutíme solí a pepřem.
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tatarský biftek z lososa, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/tatarsky-biftek-z-lososa">Recept: Tatarský biftek z lososa</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tatarský biftek z lososa:
 
 
  
 |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Losos |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |