         
 
  
     | 
    
    Recept na Polévka z bílých hřibů
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Mléko se osolí , osladí , přidají se podélně nakrájené hřiby , plátky silné asi 3-4 mm , a vše se nechá ohřát k varu . 
Vaříme asi 2 minuty , přidáme jemné nudle a vaříme dál do změknutí nudlí celkem by to mělo být asi 5- 7 minut , ne déle , aby se hřiby nerozvařily. 
Do polévky se velmi opatrně nadávkuje ocet - po kapkách , až polévka získá krémovitou strukturu - při dávkování octa se polévka nesmí vařit. 
Na talíři si může každý dle své potřeby opatrně polévku dochutit octem , po kapkách a za stálého míchání , při předávkování a za varu se polévka srazí, proto při okyselení se musí bedlivě sledovat konzistance a ochutnávat. Jiné koření se do polévky nedává a tím vynikne chuť hřibů . 
Do polévky se používají výhradně hřiby , které nemodrají. 
    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Polévka z bílých hřibů, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/polevka-z-bilych-hribu">Recept: Polévka z bílých hřibů</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Polévka z bílých hřibů:
     
   
   
        
  
                 
         
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
       
         Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře.   více informací >> | 
                
          
        
            
     |